mastorakosphoto

Απόφοιτος της Κρατικής Σχολής Τουρισμού ως Chef, εξειδικεύθηκε στον τομέα της μαζικής εστίασης στο Le Gordon Bleu στο Παρίσι το 2004. Έχει στο ενεργητικό του συνεργασίες με καταξιωμένους chef στο χώρο της εστίασης και δεκάδες σεμινάρια μαγειρικής σε παιδιά, ενήλικες και στελέχη επιχειρήσεων. Βρίσκεται πλέον στην πρώτη γραμμή της MEATPRO, ως διευθυντής της σχολής και ως εκπαιδευτής κρεοπωλών και Chef. Είναι εξαιρετικά δημιουργικός και δοτικός, και έχει δίκαια κερδίσει τη φήμη του "Chef χωρίς Μαγειρικά Μυστικά".

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης