mastorakosphoto

Απόφοιτος της Κρατικής Σχολής Τουρισμού ως Chef, εξειδικεύθηκε στον τομέα της μαζικής εστίασης στο Le Gordon Bleu στο Παρίσι το 2004. Έχει στο ενεργητικό του συνεργασίες με καταξιωμένους chef στο χώρο της εστίασης και δεκάδες σεμινάρια μαγειρικής σε παιδιά, ενήλικες και στελέχη επιχειρήσεων. Βρίσκεται πλέον στην πρώτη γραμμή της MEATPRO, ως διευθυντής της σχολής και ως εκπαιδευτής κρεοπωλών και Chef. Είναι εξαιρετικά δημιουργικός και δοτικός, και έχει δίκαια κερδίσει τη φήμη του "Chef χωρίς Μαγειρικά Μυστικά".

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.