Corner Επαγγελματικού Προσανατολισμού από την Career In Progress

careerinprogresslogo2

 

 

 

Περιγραφή:

 Η Επιστημονική Ομάδα της Career In Progress θα βρίσκεται στο φετινό Education Festival, παρέχοντας εξειδικευμένες συμβουλές Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να πληροφορηθούν για:

- τις δυνατότητες του Ελληνικού Ακαδημαϊκού Περιβάλλοντος 

- τις δυναμικές ευκαιρίες των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων στην Ελλάδα

- τις απαιτήσεις εισαγωγής σε προγράμματα σπουδών, σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο στο εξωτερικό 

- τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να χαράξουν τη δική τους εκπαιδευτική διαδρομή 

Ταυτόχρονα, στο Corner της Career In Progress θα υπάρχει η δυνατότητα συμπλήρωσης ερωτηματολογίων Λήψης Επαγγελματικής Απόφασης, όπου κάθε ενδιαφερόμενος θα έχει τη δυνατότητα να συζητήσει τα αποτελέσματα με έναν Σύμβουλο Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

ΚΔΒΜ Ωρολογοποιίας “Watchmaking”

logo

 

 

 

Περιγραφή:

 Στον  πάγκο Ωρολογοποιίας θα εργάζεται εκπαιδευόμενος ή απόφοιτος της σχολής, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τον τρόπο εργασίας, να περιεργαστούν τα εργαλεία κλπ.

 

Athens Flower School

logo ATHENSFLOWERSCHOOL 1

 

 

 

Περιγραφή:

 Oι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή και να ενημερωθούν για τα άνθη και την ανθοδετική τέχνη, για τη δημιουργία δικής τους επιχείρησης (ανθοπωλείου - ανθοστολισμών εκδηλώσεων κ.α.) ή την εργασία τους σε αντίστοιχες επιχειρήσεις του χώρου.
Τέλος με την καθοδήγηση μας να φτιάξουν διακοσμητικά από άνθη  για (χέρια, μαλλιά, κεφάλι, πέτο καπέλο κ.α.), τα οποία και θα κρατήσουν ως δώρο.

Δημιουργική Γωνιά

dhmiourgikh gwnia logo

 

 

 

Περιγραφή:

 Η ομάδα της Δημιουργικής Γωνιάς σας περιμένει στο φετινό  Education Festival για να σας ενημερώσει για τα εκπαιδευτικά προγράμματα και τις δραστηριότητες του Κέντρου μας.

Στον εκθεσιακό μας χώρο θα βρείτε πληροφοριακό υλικό για όλα τα επαγγελματικά μαθήματα και σεμινάρια που πραγματοποιούνται στην Δημιουργική Γωνιά, καθώς και το πρόγραμμα όλων των νέων σεμιναρίων για την περίοδο Οκτώβριος – Δεκέμβριος 2018.

Θα είμαστε εκεί για να σας ενημερώσουμε για τις δυνατότητες απασχόλησης στους τομείς του Event Planning & Decoration και της Επαγγελματικής Χειροτεχνίας  (Crafting)  μετά την αποφοίτηση από τις αντίστοιχες ειδικότητες του Κέντρου μας – τομείς νέους και πολλά υποσχόμενους στην Χώρα μας και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τον κατάλληλο τομέα και τρόπο φοίτησης για εσάς.

Παράλληλα ο κάθε επισκέπτης του εκθετηρίου μας θα έχει την ευκαιρία να επιλέξει και , με την καθοδήγηση των εκπαιδευτών μας, να ολοκληρώσει μια κατασκευή που θα πάρει μαζί του. -

ένα βραχιολάκι μαρτυρικού ή μια ιδιαίτερη μπομπονιέρα ή ένα μικρό διακοσμητικό γούρι-.

Όσοι επιλέξουν να εγγραφούν στα τμήματά μας κατά τη διάρκεια της έκθεσης, θα ωφεληθούν από τις προσφορές εγγραφής που θα προσφέρουμε ειδικά για τη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Ελάτε να σας μυήσουμε σε ένα μαγικό κόσμο δημιουργίας και να μετατρέψουμε το χόμπι σας σε κερδοφόρο επάγγελμα!

 

Tabula Rasa

 

tabularasalogo

 

 

 

Περιγραφή:

 Στο χώρο της Tabula Rasa, μπορείτε να δοκιμάσετε κι εσείς τη δημιουργικότητά σας, μέσα από διαδραστικές ασκήσεις υποκριτικής, αυτοσχεδιασμού, κινησιολογίας και επαγγελματικού μακιγιάζ. Θα γνωρίσετε νέες μεθόδους ανάπτυξης των εκφραστικών σας μέσων και θα πειραματιστείτε με τη βοήθεια του θεατρικού παιχνιδιού.

Παράλληλα, θα υπάρχουν δράσεις δημιουργικής γραφής, brainstorming, ασκήσεις υποσυνειδήτου και αυτόματης γραφής.

Επιπλέον, θα γνωρίσετε τις βασικές αρχές της ρητορικής, της ανακριτικής, της εγκληματολογίας, ενώ θα αναγνωρίσετε και απόκρυφα στοιχεία του χαρακτήρα σας, μέσα από τη γραφολογική ανάλυση της υπογραφής σας.

 

STEM Education

 

stemlogo

 

 

 

Περιγραφή:

Στο εκθεσιακό σημείο του STEM Education θα παρουσιάζονται τα εκπαιδευτικά προγράμματα STEM, ρομποτικές κατασκευές επίδειξης, multimedia υλικό, διαδραστικά εκθέματα, πρότυπα κατασκευών, εξοπλισμός εκπαιδευτικής ρομποτικής που χρησιμοποιείται σε διαγωνισμούς και όχι μόνο…  

 

Sterigma

 

Final 01

 

 

 

Περιγραφή:

Από την αρχαιότητα το παιχνίδι θεωρούνταν αναπόσπαστο κομμάτι της εκπαιδευτικής διαδικασίας και ήταν άρρηκτα συνδεδεμένο με τη γνωστική, φυσική, συναισθηματική και κοινωνική ανάπτυξη του παιδιού. Τα παιχνίδια του 21ου αιώνα ακολουθώντας την αλματώδη ανάπτυξη της τεχνολογίας, έχουν μετατραπεί σε ψηφιακά παιχνίδια προσομοίωσης πραγματικών και φανταστικών κόσμων. Πιστεύουμε πως τα σύγχρονα ψηφιακά παιχνίδια (video games) μπορούν να ενσωματωθούν στην εκπαιδευτική διαδικασία και να δράσουν ως ελκυστικά περιβάλλοντα μάθησης, πέρα από γεωγραφικά και χρονικά σύνορα. Ελάτε στο περίπτερο της  Sterigma για να παίξετε το παιχνίδι μας Kryptolexo που έρχεται να γεμίσει ένα κενό που υπάρχει στη σύνδεση της γνώσης των αρχαίων ελληνικών με το παιχνίδι. Τα αρχαία ελληνικά εξασκούνται με παιγνιώδη τρόπο, σε επίπεδο οπτικής ταύτισης και αναγνώρισης λέξεων αλλά και κατανόησης από το συγκείμενο έργων αρχαίας ελληνικής γραμματείας, όπως η Ομήρου Οδύσσεια και η Ηλιάδα, ο Επιτάφιος Περικλή και ο Πελοποννησιακός Πόλεμος του Θουκυδίδη, τόσο στα ελληνικά, όσο και στα αγγλικά.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Strigiformgames.kryptolexo

https://itunes.apple.com/us/app/kryptolexo/id1395892420?ls=1&mt=8

 

Σχολή Beauty Master

 

beautymaster logo

 

 

 

Περιγραφή:
Έλα τώρα στο Education Festival 2018 να  παρακολουθήσεις τεχνική Tattoo και να ενημερωθείς υπεύθυνα για την τέχνη από αναγνωρισμένους επαγγελματίες Tattoo Artist.

Εάν είσαι αποφασισμένος να κάνεις πράξη αυτό που σου αρέσει και ταυτόχρονα να δουλεύεις για σένα, τότε είσαι στη Σωστή Σχολή !! Και το Education Festival 2018 σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις άμεσα την επαφή.

Ξεκίνα σήμερα !! Kάνε το χόμπι σου δουλειά και κέρδισε χρήματα απ΄ αυτό. Ζωγράφισε ανεξίτηλα τα έργα σου, δείξε την τέχνη σου, φτιάξε τη δική σου καριέρα και χτίσε το δικό σου όνομα στην αγορά. 

Όλα όσα χρειάζεσαι είναι Εδώ !!

Για να μπορείς να “χτυπάς” τα tattoo που θα σου ζητηθούν, να δημιουργήσεις το δικό σου στιλ και να γίνεις ο καλύτερος επαγγελματίας πρέπει να εκπαιδευτείς στο  κορυφαίο κέντρο σπουδών και από τους κατάλληλους εκπαιδευτές.

Πληροφορίες στο:  www.BeautyMaster.gr

 

ΚΔΒΜ Invelop Skills

 

invelop skills logo

 

 

 

Περιγραφή:

Στο χώρο του Invelop Skills θα δείξουμε τα πρώτα βήματα για να ξεκινήσεις τη δημιουργία του προσωπικού σου blog. Χρησιμοποιώντας ένα laptop, θα υλοποιήσεις μια εγκατάσταση WordPress. To WordPress είναι το δημοφιλέστερο σύστημα για τη δημιουργία ενός ιστολογίου (blog). Έχει πολλές λειτουργίες και είναι πολύ εύκολο στη διαχείριση. Θα σε βοηθήσει να μοιραστείς όλες τις ιδέες και τα θέματα που σε ενδιαφέρουν, καθώς επίσης, και να αναπτύξεις σύγχρονες ψηφιακές δεξιότητες.

Στον κόσμο του WordPress: “Ο μόνος περιορισμός είναι η φαντασία σας”

 

Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας, Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης

 

logo80

 

 

 

Περιγραφή:

Η συμμετοχή του ΙΕΚ ΕΚΑΒ στο Education Festival 2018 έχει σαν στόχο:

  • την ενημέρωση των επισκεπτών
  • την επίδειξη τεχνικών παροχής πρώτων βοηθειών
  • την προσέγγιση του πολίτη στη δουλειά και την προσφορά του ΕΚΑΒ
  • τις δυνατότητες που παρέχει η εκπαίδευση στην ειδικότητα «Διασώστης–Πλήρωμα Ασθενοφόρου»

 

Release & Relax Motion

 

rrmotionlogo

 

 

 

Περιγραφή:

Η παρουσία του Release & Relax Motion στο χώρο του Φεστιβάλ θα έχει σαν στόχο την παρουσίαση και αναπαράσταση της λειτουργίας ενός χώρου Spa, ώστε να μπορεί να έχει ο επισκέπτης μια εικόνα των δράσεων που γίνονται σε μια καμπίνα θεραπείας. Οι συνεργάτες μας θα έχουν συγκεκριμένους ρόλους σε ένα διαδραστικό role play όπου ο επισκέπτης θα εναλλάσσεται ως ρόλος ανάμεσα σε μαθητή-spa therapist-πελάτη προκειμένου να αντιληφθεί τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η εκπαίδευση στη σχολή μας αλλά και να βιώσει τις δραστηριότητες που θα εκτελεί ως επαγγελματίας μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του.

 

Robotonio

robotoniologo

 

Περιγραφή:

Στο εκθεσιακό σημείο του ROBOTONIO τα παιδιά όλων των ηλικιών και οι γονείς τους θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη Βιωματική Εκπαίδευση μέσω της STEAM μεθοδολογίας και της Εκπαιδευτικής Ρομποτικής. Θα παρουσιαστούν όλα μας τα προγράμματα, οι δράσεις μας σε διαγωνισμούς, ρομποτικές κατασκευές, προβλήματα μαθηματικών στο Minecraft Education που βοηθούν τους μαθητές στην καθημερινή μελέτη του σχολείου, projects που έχουν γίνει από τους μαθητές μας, Αρχιτεκτονική και Δημιουργική γραφή.  Όσοι επισκέπτες θέλουν, μπορούν να εγγραφούν στα νέα μας τμήματα κατά τη διάρκεια της έκθεσης και να επωφεληθούν της ειδικής έκπτωσης.

EducationFestival

Φεστιβάλ Εκπαίδευσης 2016
Το Φεστιβάλ
Η Έκθεση
Οι Πληροφορίες
Η Λίστα Εκθετών
Το Συνέδριο
Το Πρόγραμμα
Οι Εισηγητές
Αλεβίζος Στέφανος
Αντωνοπούλου Πολυξένη
Γάκη Ερµίνα
Γκρίμπα Ελευθερία
Δεδούλη Μαρίνα
Ζαραφόπουλος Δημήτρης Σ.
Καλέντζης Αντώνιος
Κοτσιαφίτου Αναστασία
Κούτσικος Κώστας
Κουτσοπέτρος Χαράλαμπος
Κρέμερ Ίρις
Κωστάκης Σπύρος
Λαγουμίδη Μαριάννα
Λαγουμίδου Ιωάννα
Λιανός Πάρης
Μαστοράκη Έλενα
Μεταξά Ζωή
Μοναχός Δημήτρης
Μπουλούγαρη Κατερίνα
Παπαδόπουλος Γιάννης
Παπαναστασίου Φώτης
Παπανδρέου Αλέξανδρος
Σιγάλα Αγάπη
Σιγάλας Μιχάλης
Σπυριδάκη Αργυρώ
Σταθόπουλος Νίκος Β.
Στεφανή Χριστίνα
Τολιάς Δημήτριος
Τσάτσος Θεόδωρος
Τσούνης Χρήστος
Φούντα Θεοδώρα
Χαριτοπούλου Μαρία
Τα Workshop
Το Πρόγραμμα
Οι Εισηγητές
Αλειφέρης Ηλίας
Αντωνακάκη Μαριάννα
Γάκη Ερµίνα
Γεωργαλά Μαρία
Γεωργίου Ελισάβετ
Γιαννακοπούλου Βάσια
Γκρίμπα Ελευθερία
Δεδούλη Μαρίνα
Ευθυμιάδου Αλεξάνδρα Γ.
Καραγγελή Μαρία
Κεφάλα Ιζαμπέλλα
Μπακόπουλος Νίκος
Μπαλόγλου Ίρις
Ορφανού Ελένη
Παπανδρέου Αλέξανδρος
Σκαναβή Εύα
Σκουλάκη Μαρία
Τζιάσιου Ευαγγελία
Φόρος Νίκος
Τα Βραβεία
Οι Κατηγορίες
Η Κριτική Επιτροπή
Γκρίμπα Ελευθερία
Θεοφανίδου Κατερίνα
Κοκκίνου Κωνσταντίνα
Μπουλούγαρη Κατερίνα
Τζαμαρέλος Γεράσιμος
Γιατί να γίνω χορηγός
Προτάσεις Χορηγίας
Οι Χορηγοί
Τα Δρώμενα
Η Τοποθεσία
Ο Διοργανωτής
Φεστιβάλ Εκπαίδευσης 2017
Το Φεστιβάλ
Η Έκθεση
Οι Πληροφορίες
Η Λίστα Εκθετών
Το Συνέδριο
Το Πρόγραμμα
Οι Εισηγητές
Αδριανουπολίτης Κωνσταντίνος
Grammenou Gaby
Γεωργούλης Θανάσης
Γρηγορίου Μαρία
Δημόπουλος Κώστας
Δρ. Δερπάνης Δημήτριος
Δρ. Ράγγα Μυρτώ-Μαρία
Δρ. Χρηστάκης Μιχάλης
Θαλασσοχώρη Χριστοδούλη
Καταφυγιώτης Σπήλιος
Κεφαλάς Μάνος
Κοϊνάκης Γιώργος
Κοντοπάνος Αλέξανδρος
Κοσμίδης Μιχάλης
Κουγεντάκος Ανδρέας
Κρύπας Θωμάς
Κτενίδης Παναγιώτης
Λυμπεράκη Αιμιλία
Μακρυπλίδης Νίκος
Μαρκάκης Ιάσονας
Μάρκος Τριαντάφυλλος
Μιστριώτης Νίκος
Μιχαηλίδης Δημήτρης
Μοναχός Δημήτρης
Μπεθάνη Κωνσταντίνα
Μπουραντάς Δημήτρης
Οικονομίδη Ελπίδα
Οικονόμου Βασίλης
Παπαδάκης Κωνσταντίνος
Παρχαρίδης Γιάννης
Πατσέλης Νίκος
Πάττας Στράτος
Παυλάκου Τζένη
Πεφάνης Δημήτρης
Πολίτης Δημήτρης
Ραμαντζάς Δημήτρης
Σταθόπουλος Νίκος B.
Στρατής Κώστας
Τεντολούρη Φωτεινή
Τσιλιβής Βασίλης
Φιλανδριανού Αλίκη
Φούντα Θεοδώρα
Φυντάνης Δημήτρης
Χριστοδούλου Εμμανουέλλα
Τα Workshop
Το Πρόγραμμα
Οι Εισηγητές
Αθανασόπουλος Ιωάννης
Αϊβαζίδης Βασίλης
Αντωνακάκη Μαριάννα
Αραπάκης Λευτέρης
Βασιλάκου Ευαγγελία
Γάκη Ερμίνα
Γαλάζιος Κωνσταντίνος
Γεωργαλά Μαρία
Γιαννακοπούλου Βάσια
Γραμματίκα Μαρία
Δρ. Καραθάνος Γιώργος
Δρ. Κουλουμπή Ελένη
Ευθυμιάδου Αλεξάνδρα
Θανοπούλου Τζίνα
Καγιαβή Μαρία
Κατσούλας Στάθης
Κυρικάκη Έφη
Λαγουμίδη Μαριάννα
Μαστοράκος Στέλιος
Μολφέτας Μάριος
Παπαναστασίου Ιωσήφ
Παπανδρέου Αλέξανδρος
Παπαργύρης Γιάννης
Πατσέλης Νίκος
Παφιώλη Μαρία
Σκαναβή Εύα
Σταθόπουλος Νίκος B.
Τρικοίλης Γιάννης
Τσιαμαντά Γεωργία
Τα Βραβεία
Οι Κατηγορίες
Γιατί να γίνω χορηγός
Προτάσεις Χορηγίας
Οι Χορηγοί
Τα Δώρα
Η Λίστα Δώρων
Πάρε-Δώσε
Η Τοποθεσία
Η Κάτοψη
Ο Διοργανωτής