«Περιστρέψτε με ένα κοχλιοστρόφιο τον κοχλία ελέγχου βαθμονομήσεως ταλαντώτριας και σβήστε το σφύριγμα. Θέστε στην άντυγα του πομπού τον αριθμό που αντιστοιχεί στη συχνότητα που δόθηκε και σταθεροποιήστε».

Αν δεν βγάζεις νόημα, αν το διάβασμα σου φέρνει ίλιγγο ή αν απλά προτιμάς τα βιωματικά ταξίδια της μάθησης, έλα να σου φτιάξουμε τη μέρα.

Πέρα από τα συνηθισμένα

Το Skywalker.gr διοργανώνει για τέταρτη συνεχή χρονιά το Education Festival, μια καινοτόμo δράση και μια μοναδική εμπειρία που αφιερώνεται στη βιωματική εκπαίδευση.

Από την Πέμπτη 26 έως και το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019 σε περιμένουμε στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ (Πειραιώς και Ερμού, 105 53, στο Γκάζι) για να περιπλανηθούμε μαζί στη Χώρα της Βιωματικής Μάθησης με ξεναγό το συναίσθημα, την εμπειρία, το βίωμα, τη φαντασία, το παιχνίδι.

Εσύ, που είσαι ακόμη στο λύκειο αλλά οι επιλογές του μηχανογραφικού «δεν σου φτάνουν» για όσα φαντάζεσαι για τον εαυτό σου.

Εσύ, που τέλειωσες το λύκειο και έχεις εισαχθεί στην ανώτατη  εκπαίδευση αλλά καταλαβαίνεις ότι το ενδιαφέρον σου και τα «θέλω» σου για γνώση δεν καλύπτονται μόνο από τις σπουδές σου και ψάχνεις κάτι «από καρδιάς».

Εσύ, που δεν πέρασες στη δημόσια τριτοβάθμια εκπαίδευση και κατανοείς ότι δεν τέλειωσε τίποτα και το ταξίδι στη γνώση και την επαγγελματική αποκατάσταση συνεχίζεται με άλλους τρόπους.

Εσύ, που δεν έχεις εργασιακή εμπειρία αλλά αποφασίζεις σε μεγαλύτερη ηλικία να επανεκπαιδευτείς για να μπεις στην αγορά εργασίας.

Εσύ, που έχεις ένα επάγγελμα αλλά κάτι σου λείπει και θέλεις να δώσεις μια νέα ή μια επιπλέον επαγγελματική προοπτική στον εαυτό σου που να είναι επιτέλους πιο κοντά σε όσα θέλεις.

Και εσύ, που παρέχεις κατάρτιση ενηλίκων σε οποιονδήποτε τομέα και χρησιμοποιείς μεθόδους βιωματικής μάθησης.

Το  Education Festival 2019 ανοίγει διάπλατα την πόρτα του και σε περιμένει!

Η είσοδος είναι ελεύθερη!