Corner Επαγγελματικού Προσανατολισμού από την Career In Progress

careerinprogresslogo2

Περιγραφή:

Η επιστημονική ομάδα της Career In Progress θα βρίσκεται στο φετινό Education Festival, παρέχοντας εξειδικευμένες συμβουλές επαγγελματικού προσανατολισμού.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να πληροφορηθούν για:

 • τις δυνατότητες του ελληνικού ακαδημαϊκού περιβάλλοντος 
 • τις δυναμικές ευκαιρίες των μεταπτυχιακών προγραμμάτων στην Ελλάδα
 • τις απαιτήσεις εισαγωγής σε προγράμματα σπουδών, σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο στο εξωτερικό 
 • τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να χαράξουν τη δική τους εκπαιδευτική διαδρομή 

Ταυτόχρονα, στο Corner της Career In Progress θα υπάρχει η δυνατότητα συμπλήρωσης ερωτηματολογίων λήψης επαγγελματικής απόφασης, όπου κάθε ενδιαφερόμενος θα έχει τη δυνατότητα να συζητήσει τα αποτελέσματα με έναν σύμβουλο επαγγελματικού προσανατολισμού.


ΚΔΒΜ Ωρολογοποιίας “Watchmaking”

logo

Περιγραφή:

Στον πάγκο ωρολογοποιίας θα εργάζεται εκπαιδευόμενος ή απόφοιτος της σχολής, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τον τρόπο εργασίας, να περιεργαστούν τα εργαλεία κλπ.


Athens Flower School

logo ATHENSFLOWERSCHOOL 1

Περιγραφή:

Oι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή και να ενημερωθούν για τα άνθη και την ανθοδετική τέχνη, για τη δημιουργία δικής τους επιχείρησης (ανθοπωλείου - ανθοστολισμών εκδηλώσεων κ.α.) ή την εργασία τους σε αντίστοιχες επιχειρήσεις του χώρου.
Τέλος με την καθοδήγησή μας να φτιάξουν διακοσμητικά από άνθη  για (χέρια, μαλλιά, κεφάλι, πέτο καπέλο κ.α.), τα οποία και θα κρατήσουν ως δώρο.


Δημιουργική Γωνιά

dhmiourgikh gwnia logo

Περιγραφή:

Η ομάδα της Δημιουργικής Γωνιάς σας περιμένει στο φετινό  Education Festival για να σας ενημερώσει για τα εκπαιδευτικά προγράμματα και τις δραστηριότητες του κέντρου μας.

Στον εκθεσιακό μας χώρο θα βρείτε πληροφοριακό υλικό για όλα τα επαγγελματικά μαθήματα και σεμινάρια που πραγματοποιούνται στην Δημιουργική Γωνιά, καθώς και το πρόγραμμα όλων των νέων σεμιναρίων για την περίοδο Οκτώβριος – Δεκέμβριος 2018.

Θα είμαστε εκεί για να σας ενημερώσουμε για τις δυνατότητες απασχόλησης στους τομείς του event planning & decoration και της επαγγελματικής χειροτεχνίας  (crafting)  μετά την αποφοίτηση από τις αντίστοιχες ειδικότητες του Κέντρου μας – τομείς νέους και πολλά υποσχόμενους στην Χώρα μας και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τον κατάλληλο τομέα και τρόπο φοίτησης για εσάς.

Παράλληλα ο κάθε επισκέπτης του εκθετηρίου μας θα έχει την ευκαιρία να επιλέξει και , με την καθοδήγηση των εκπαιδευτών μας, να ολοκληρώσει μια κατασκευή που θα πάρει μαζί του, ένα βραχιολάκι μαρτυρικού ή μια ιδιαίτερη μπομπονιέρα ή ένα μικρό διακοσμητικό γούρι.

Όσοι επιλέξουν να εγγραφούν στα τμήματά μας κατά τη διάρκεια της έκθεσης, θα ωφεληθούν από τις προσφορές εγγραφής που θα προσφέρουμε ειδικά για τη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Ελάτε να σας μυήσουμε σε ένα μαγικό κόσμο δημιουργίας και να μετατρέψουμε το χόμπι σας σε κερδοφόρο επάγγελμα.


Tabula Rasa

tabularasalogo

Περιγραφή:

Στον χώρο της Tabula Rasa, μπορείτε να δοκιμάσετε κι εσείς τη δημιουργικότητά σας, μέσα από διαδραστικές ασκήσεις υποκριτικής, αυτοσχεδιασμού, κινησιολογίας και επαγγελματικού μακιγιάζ. Θα γνωρίσετε νέες μεθόδους ανάπτυξης των εκφραστικών σας μέσων και θα πειραματιστείτε με τη βοήθεια του θεατρικού παιχνιδιού.

Παράλληλα, θα υπάρχουν δράσεις δημιουργικής γραφής, brainstorming, ασκήσεις υποσυνειδήτου και αυτόματης γραφής.

Επιπλέον, θα γνωρίσετε τις βασικές αρχές της ρητορικής, της ανακριτικής, της εγκληματολογίας, ενώ θα αναγνωρίσετε και απόκρυφα στοιχεία του χαρακτήρα σας, μέσα από τη γραφολογική ανάλυση της υπογραφής σας.


STEM Education

stemlogo

Περιγραφή:

Στο εκθεσιακό σημείο του STEM Education θα παρουσιάζονται τα εκπαιδευτικά προγράμματα STEM, ρομποτικές κατασκευές επίδειξης, multimedia υλικό, διαδραστικά εκθέματα, πρότυπα κατασκευών, εξοπλισμός εκπαιδευτικής ρομποτικής που χρησιμοποιείται σε διαγωνισμούς και όχι μόνο…


Sterigma

Final 01

Περιγραφή:

Από την αρχαιότητα το παιχνίδι θεωρούνταν αναπόσπαστο κομμάτι της εκπαιδευτικής διαδικασίας και ήταν άρρηκτα συνδεδεμένο με τη γνωστική, φυσική, συναισθηματική και κοινωνική ανάπτυξη του παιδιού. Τα παιχνίδια του 21ου αιώνα ακολουθώντας την αλματώδη ανάπτυξη της τεχνολογίας, έχουν μετατραπεί σε ψηφιακά παιχνίδια προσομοίωσης πραγματικών και φανταστικών κόσμων. Πιστεύουμε πως τα σύγχρονα ψηφιακά παιχνίδια (video games) μπορούν να ενσωματωθούν στην εκπαιδευτική διαδικασία και να δράσουν ως ελκυστικά περιβάλλοντα μάθησης, πέρα από γεωγραφικά και χρονικά σύνορα. Ελάτε στο περίπτερο της  Sterigma για να παίξετε το παιχνίδι μας Kryptolexo που έρχεται να γεμίσει ένα κενό που υπάρχει στη σύνδεση της γνώσης των αρχαίων ελληνικών με το παιχνίδι. Τα αρχαία ελληνικά εξασκούνται με παιγνιώδη τρόπο, σε επίπεδο οπτικής ταύτισης και αναγνώρισης λέξεων αλλά και κατανόησης από το συγκείμενο έργων αρχαίας ελληνικής γραμματείας, όπως η Ομήρου Οδύσσεια και η Ηλιάδα, ο Επιτάφιος Περικλή και ο Πελοποννησιακός Πόλεμος του Θουκυδίδη, τόσο στα ελληνικά, όσο και στα αγγλικά.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Strigiformgames.kryptolexo

https://itunes.apple.com/us/app/kryptolexo/id1395892420?ls=1&mt=8


Σχολή Beauty Master

beautymaster logo

Περιγραφή:

Έλα τώρα στο Education Festival 2018 να  παρακολουθήσεις τεχνική tattoo και να ενημερωθείς υπεύθυνα για την τέχνη από αναγνωρισμένους επαγγελματίες tattoo artist.

Εάν είσαι αποφασισμένος να κάνεις πράξη αυτό που σου αρέσει και ταυτόχρονα να δουλεύεις για σένα, τότε είσαι στη Σωστή Σχολή !! Και το Education Festival 2018 σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις άμεσα την επαφή.

Ξεκίνα σήμερα !! Kάνε το χόμπι σου δουλειά και κέρδισε χρήματα απ΄ αυτό. Ζωγράφισε ανεξίτηλα τα έργα σου, δείξε την τέχνη σου, φτιάξε τη δική σου καριέρα και χτίσε το δικό σου όνομα στην αγορά. 

Όλα όσα χρειάζεσαι είναι Εδώ!

Για να μπορείς να “χτυπάς” τα tattoo που θα σου ζητηθούν, να δημιουργήσεις το δικό σου στιλ και να γίνεις ο καλύτερος επαγγελματίας πρέπει να εκπαιδευτείς στο  κορυφαίο κέντρο σπουδών και από τους κατάλληλους εκπαιδευτές.

Πληροφορίες στο:  www.BeautyMaster.gr


ΚΔΒΜ Invelop Skills

invelop skills logo

Περιγραφή:

Στο χώρο του Invelop Skills θα δείξουμε τα πρώτα βήματα για να ξεκινήσεις τη δημιουργία του προσωπικού σου blog. Χρησιμοποιώντας ένα laptop, θα υλοποιήσεις μια εγκατάσταση WordPress. To WordPress είναι το δημοφιλέστερο σύστημα για τη δημιουργία ενός ιστολογίου (blog). Έχει πολλές λειτουργίες και είναι πολύ εύκολο στη διαχείριση. Θα σε βοηθήσει να μοιραστείς όλες τις ιδέες και τα θέματα που σε ενδιαφέρουν, καθώς επίσης, και να αναπτύξεις σύγχρονες ψηφιακές δεξιότητες.

Στον κόσμο του WordPress: “ο μόνος περιορισμός είναι η φαντασία σας”


Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας, Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης

logo80

Περιγραφή:

Η συμμετοχή του ΙΕΚ ΕΚΑΒ στο Education Festival 2018 έχει σαν στόχο:

 • την ενημέρωση των επισκεπτών
 • την επίδειξη τεχνικών παροχής πρώτων βοηθειών
 • την προσέγγιση του πολίτη στη δουλειά και την προσφορά του ΕΚΑΒ
 • τις δυνατότητες που παρέχει η εκπαίδευση στην ειδικότητα «Διασώστης–Πλήρωμα Ασθενοφόρου»

Release & Relax Motion

rrmotionlogo

Περιγραφή:

Η ομάδα της Release & Relax Motion  σας υποδέχεται στο Education Festival ανοίγοντάς σας τις πόρτες στον κόσμο του Spa & Wellness!

Μαζί μας αυτό το τριήμερο, συμμετέχοντας  σε διαδραστικά acts και role play, θα γνωρίσετε το επιτυχημένο επάγγελμα του spa therapist και τις αμέτρητες ευκαιρίες που σας προσφέρει η παγκόσμια βιομηχανία του ξενοδοχειακού spa.

Ελάτε να γίνουμε όλοι μαζί μια παρέα που θα..

Αντιληφθεί! Τον τρόπο λειτουργίας των κέντρων ευεξίας

Μάθει!   Μασάζ και Αισθητική Spa

Κερδίσει! ‘Έκπτωση 450€ για εγγραφές στην ειδικότητα Spa Therapist

Δουλέψει! Στους μεγαλύτερους ομίλους Resorts & Spa στην Ελλάδα

Φροντίζει! Την ψυχική και σωματική υγεία του ανθρώπου

Ελάτε να γνωριστούμε και να διαμορφώσουμε το επαγγελματικό προφίλ που θα σας κάνει περιζήτητους στην αγορά εργασίας!


Robotonio

robotoniologo

Περιγραφή:

Στο εκθεσιακό σημείο του ROBOTONIO τα παιδιά όλων των ηλικιών και οι γονείς τους θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη βιωματική εκπαίδευση μέσω της STEAM μεθοδολογίας και της εκπαιδευτικής ρομποτικής. Θα παρουσιαστούν όλα μας τα προγράμματα, οι δράσεις μας σε διαγωνισμούς, ρομποτικές κατασκευές, προβλήματα μαθηματικών στο Minecraft Education που βοηθούν τους μαθητές στην καθημερινή μελέτη του σχολείου, projects που έχουν γίνει από τους μαθητές μας, αρχιτεκτονική και δημιουργική γραφή.  Όσοι επισκέπτες θέλουν, μπορούν να εγγραφούν στα νέα μας τμήματα κατά τη διάρκεια της έκθεσης και να επωφεληθούν της ειδικής έκπτωσης.


Σχολή σύγχρονου κοσμήματος “krama”

kramalogo

Περιγραφή:

H σχολή σύγχρονου κοσμήματος krama τις μέρες του φεστιβάλ θα παρουσιάζει στο περίπτερό της, έκθεση με κομμάτια των μαθητών της και παράλληλα οι μαθητές θα περιγράφουν και θα δείχνουν πώς γίνεται η αλλοίωση και μετατροπή υλικών που χρησιμοποίησαν στην κατασκευή των κοσμημάτων τους.


«Παρατηρώντας τον κόσμο γύρω μας» από τη Νηρωή

NIROI Greek Logo

Περιγραφή:

Θα είμαστε στο Education Festival με δάσκαλο φωτογραφίας, θα μελετούμε ένα αντικείμενο με τους επισκέπτες και θα το φωτογραφίζουμε με διαφορετικούς φωτισμούς και γωνίες. Μετά θα βλέπουμε το αποτέλεσμα στη φωτογραφική μηχανή και σε υπολογιστή, και θα ανακαλύπτουμε πώς το αντικείμενο μέσα από διαφορετικές οπτικές και φως μπορεί να μεταμορφώνεται σε διαφορετικό αντικείμενο κάθε φορά. 

Οι επισκέπτες στο περίπτερο της «Νηρωή» θα 

 • έρθουν σε επαφή με μια σειρά δράσεων που περιλαμβάνουν μια σύντομη εισαγωγή στην ελληνική γλώσσα και ιστορία, στις τέχνες όπως η φωτογραφία, ο χορός και το θέατρο
 • έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν με ανθρώπους από διαφορετικούς επαγγελματικούς τομείς
 • έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τα οφέλη ως μέλη του εκπαιδευτικού οργανισμού «Νηρωή»

Σύλλογος για την προώθηση της Παραδοσιακής & Σύγχρονης Κεραμικής και Χειροτεχνίας

syllogos kerameikis logo

Περιγραφή:

Ο ‘’Σύλλογος για την προώθηση της Παραδοσιακής & Σύγχρονης Κεραμικής και Χειροτεχνίας ‘’ ιδρύθηκε το 2000 από την αγάπη μας για τον πολιτισμό και την τέχνη του πηλού . Ο συνδυασμός της εμπειρίας , μαζί με τη διάθεσή μας για δημιουργία και έκφραση , μας οδήγησε εκτός των άλλων δράσεών μας ,στη λειτουργία τμημάτων κεραμικής και ζωγραφικής. Στο οργανωμένο εργαστήρι κεραμικής που διαθέτουμε , όποιος το επιθυμεί μπορεί να ξεκινήσει, χωρίς προηγούμενη εμπειρία ,την επαφή του με τον πηλό και να μάθει ότι χρειάζεται για να φτιάξει τα δικά του κεραμικά αντικείμενα .

Στο φεστιβάλ θα οργανώσουμε,  βιωματικό εργαστήριο πηλοπλαστικής με θέμα

ο πηλός μας ταξιδεύει…

με σημείο αναφοράς μας το ‘’ταξίδι ‘‘(εσωτερικό ή πραγματικό) , και τα χέρια σχεδόν γυμνά από εργαλεία ,θα δώσουμε στον πηλό το σχήμα που έχουμε στο μυαλό μας… Με αγάπη ,γνώση, διάθεση για πειραματισμό και έκφραση , και όχημά μας τον πηλό, ελάτε να σαλπάρουμε …για όπου μας βγάλει η δημιουργική μας φαντασία
Ελλήνων Αξιωματικών 45, Καρέας , εντός ‘’Σταθοπουλείου Πολιτιστικού Κέντρου Βύρωνα ‘’ τηλ.6977054001


Κτηνοτροφικός Σύλλογος Περιφέρειας Αττικής «Άγιος Γεώργιος»

AgGeorgiosLogoOut

Περιγραφή:

Στον χώρο της έκθεσης ο Κτηνοτροφικός Σύλλογος Περιφέρειας Αττικής «Άγιος Γεώργιος» θα ενημερώνει για τις ευκαιρίες και δυνατότητες ή ακόμα και δυσκολίες άσκησης κτηνοτροφικής δραστηριότητας στην Περιφέρεια Αττικής ή αλλού, καθώς και για τις συνθήκες άσκησης του επαγγέλματος του κτηνοτρόφου.

Υπεύθυνος ο Πρόεδρος της ΚοινΣΕπ ΚΥΚΕΩΝ κ Κώστας Μαντζουράνης, 6948250720.


Κέντρο Σχεδιασμού Αειφορικών Δράσεων «ΑΕΙ ΦΕΡΕΙΝ»

ezgif.com gif maker

Περιγραφή:

Η παιδαγωγική ομάδα  ΑΕΙ ΦΕΡΕΙΝ  θα παρουσιάσει την ταυτότητα, τη φιλοσοφία και τις δράσεις του Κέντρου στο κοινό. Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να μας γνωρίσουν, να αλληλοεπιδράσουν και να εμπλακούν συμμετέχοντας ενεργητικά  σε βιωματικές δράσεις  οι οποίες έχουν ως κεντρικό στόχο την ανάπτυξη των κοινωνικών δεξιοτήτων ζωής (“life skills”) και την ενδυνάμωση του συναισθηματικού κόσμου (emotional intelligence).

http://www.aeiferein.gr/

https://www.facebook.com/aeiferein/

Instagram @aeiferein


Κύκλοι

kykloilogo

Περιγραφή:

Στη διάρκεια της έκθεσης οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να πειραματιστούν με διαφορετικά είδη χειροτεχνίας, να εμπνευστούν μέσα από  περιοδικά και βιβλία γεμάτα από δημιουργικές ιδέες αλλά και να ενημερωθούν για πώς μπορεί να λειτουργήσει  θεραπευτικά η επανάληψη και ο ρυθμός.

Υφαντική σε φορητό τελάρο, υφαντό κόσμημα σε αυτοσχέδιο αργαλειό (needle weaving), παρουσίαση ετήσιου προγράμματος κοπτικής – ραπτικής και λειτουργία ραπτομηχανής, διακοσμητικές τεχνοτροπίες βαφής σε ξύλο αλλά και επιχειρηματικές συμβουλές σε δημιουργούς που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν το επόμενο βήμα.


Ελληνική Ναυαγοσωστική Ακαδημία - ΕΝΑΚ

enak

Περιγραφή:

Η Σχολή Ναυαγοσωστικής ΕΝΑΚ (Ελληνική Ναυαγοσωστική Ακαδημία) λειτουργεί από το 1996 και είναι μια από τις μεγαλύτερες σχολές ναυαγοσωστικής στην Ελλάδα, αναγνωρισμένη από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου και το Λιμενικό Σώμα. Ασχολείται αποκλειστικά με την ανάπτυξη της ναυαγοσωστικής (εκπαίδευση & υπηρεσίες), με δραστηριότητα πανελλήνιας εμβέλειας.

Η βιωματική δράση της ΕΝΑΚ στο Education Festival είναι:

 • Να γνωστοποιήσει το επάγγελμα του ναυαγοσώστη στους επισκέπτες, καθώς να ενημερώσει για το τι πρέπει να κάνει κανείς ώστε να γίνει ναυαγοσώστης.
 • Να εκπαιδεύσει τους επισκέπτες στα 8 βασικά βήματα της ΚΑΡΠΑ (ΚαρδιοΠνευμονική Αναζωογόνηση), με σύγχρονο εξοπλισμό και εργαλεία διάσωσης, όπως κούκλες Rescue Anne, συσκευές AMPU, Brook και Guedel.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ (Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α.)

rsz ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΕΕΕΔΕΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΑΛΥΣΕΩΣ

Περιγραφή:

Ο Πλάτωνας έλεγε: «κανείς δεν μπορεί να επιθυμήσει κάτι που δεν γνωρίζει», έτσι η Ε.Ε.Ε.Δ.Ε.Α. συμμετέχει στο Education Festival 2018 με σκοπό να επικοινωνήσει με τους επισκέπτες και να τους «συστήσει» με την εθελοντική διάσωση και τις γνώσεις που προσφέρει, οι οποίες με την σειρά τους, ίσως να κάποια στιγμή να σώσουν μία ζωή.

Η διαδικασία θα έχει κουβεντούλα, παιχνίδι, διαδραστική εκπαίδευση και έντυπο ενημερωτικό υλικό.

www.eeedea.gr


ΚΔΒΜ The Barista Way

TheBaristaWaylogo

Περιγραφή:

Η σχολή The Barista Way θα βρίσκεται στον χώρο του φεστιβάλ με δύο τουλάχιστον εκπροσώπους της. Οι επισκέπτες θα μπορούν να ενημερώνονται για τα προγράμματα της σχολής, τις δραστηριότητες της και πώς μπορούν να συμμετάσχουν σε αυτές με απώτερο σκοπό την επαγγελματική τους αποκατάσταση.

Θα μπορούν να ενημερωθούν για τις τάσεις του καφέ σε παγκόσμιο επίπεδο και φυσικά για την αγορά της Ελλάδας, να πάρουν πληροφορίες για την αγορά εργασίας του κλάδου και συμβουλές για την έναρξη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος με βασικό αντικείμενο τον καφέ.

Στον χώρο θα υπάρχει επαγγελματική καφετιέρα και μύλος άλεσης και θα μπορεί κάποιος να τα χρησιμοποιήσει για να δει πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να κάνεις έναν espresso.


Φάρος Τυφλών Ελλάδος ΝΠΙΔ

faros tyflon logo

Περιγραφή:

Στον εκθεσιακό χώρο του Φάρου Τυφλών Ελλάδος οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να πληροφορηθούν για το μοναδικό έργο και τα σπουδαία επιμορφωτικά, εκπαιδευτικά, κοινωνικά και πολιτιστικά προγράμματα και υπηρεσίες του φορέα, καθώς και να συμμετάσχουν σε βιωματικά, διαδραστικά projects.

Έτσι, μαζί με το πλούσιο ενημερωτικό υλικό θα υπάρχουν:

 • Ο Σταθμός Braille, στον οποίο θα μπορούν όλοι να «γράψουν» με τη χρήση της γραφομηχανής Braille μέσω εκπαιδευτικών παιχνιδιών και να ενημερωθούν για το σύστημα γραφής και ανάγνωσης Braille.
 • Ο Σταθμός του Λευκού Μπαστουνιού, στον οποίο θα προσφέρεται ενημέρωση για τη σπουδαιότητα της χρήσης αυτού, την τεχνική του βλέποντος συνοδού και γενικότερα για θέματα προσβασιμότητας.

Πρόκειται για μια σπουδαία δράση διάδοσης και εκπαίδευσης του κοινού στη διαφορετικότητα, καθώς και θεμελίωσης ίσων ευκαιριών για την πλήρη ένταξη των μη βλεπόντων στην κοινωνία.


STEAM Center

steamlogonew

Περιγραφή:

Στον εκθεσιακό χώρο του STEAMCenter, μαθητές και γονείς θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για όλες τις δραστηριότητες και τα εκπαιδευτικά προγράμματα που διεξάγονται στα εκπαιδευτικά μας κέντρα. Επίσης, μέσα από βιωματικές δράσεις θα έρθουν σε επαφή με την εκπαιδευτική ρομποτική και άλλες ψηφιακές τέχνες. Στον πάγκο μας θα γίνεται παρουσίαση των τεχνολογιών που χρησιμοποιούνται στα τμήματα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και Ψηφιακής Ζωγραφικής και οι επισκέπτες θα μπορούν να αλληλεπιδράσουν με τις συγκεκριμένες τεχνολογίες. Καθ’ όλη τη διάρκεια του event θα υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής στο STEAMCenter της επιλογής τους με προνομιακές εκπτώσεις.

Το STEAMCenter σας περιμένει ολους! Get ready for a STEAM adventure! If u can STEAM it u can do it!


Soft Skills Place by Citycampus.gr

citycampuslogoNEW

Περιγραφή:

Το Citycampus.gr, το φοιτητικό ενημερωτικό site, θα βρίσκεται στο φετινό Education Festival, προκειμένου να τονίσει μέσω δραστηριοτήτων την αξία της βιωματικής εκπαίδευσης, την οποία ενστερνίζεται.
Κατά τη διάρκεια των 3 αυτών ημερών, οι επισκέπτες και οι επισκέπτριες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε βιωματικές δραστηριότητες, που αφορούν τη σύνδεση των νέων με την αγορά εργασίας.

Ενίσχυσε τα Soft Skills σου μέσω βιωματικών δραστηριοτήτων και role-play:

 • Πώς θα απαντούσες σε συγκεκριμένες ερωτήσεις μιας ενδεχόμενης συνέντευξης εργασίας;
 • Πώς θα χειριζόσουν απρόοπτες καταστάσεις στο πεδίο των Δημοσίων Σχέσεων;
 • Μάθε να διαχειρίζεσαι αποτελεσματικότερα το σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο που έχεις: τον εαυτό σου!
 • Επικοινώνησε αποτελεσματικότερα!
 • Ενίσχυσε τις ακαδημαϊκές σπουδές σου με προστιθέμενη αξία!
 • Πίστεψε σε εσένα!
 • Διεκδίκησε με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία τη θέση εργασίας που επιθυμείς!

Βιωματική Άσκηση για την Αισιοδοξία
«Επικεντρώσου στη λύση» (Βe Solution-Focused)
Σκοπός:
Διδασκαλία των πλεονεκτημάτων της εστίασης στη λύση, με την έκφραση θετικών μηνυμάτων και συνειδητοποίηση του τι σημαίνει να μένεις «κολλημένος» στο πρόβλημα.
Oφέλη:
Αναγνώριση της δύναμης που κρύβει η διαδικασία λήψης απόφασης με μια αισιόδοξη και εστιασμένη στη λύση προσέγγιση.
Αισιοδοξία + εστίαση στη λύση → Λήψη έγκαιρης και αποτελεσματικής απόφασης.

Η καινοτομία μας έγκειται στο ότι ο οργανισμός μας αποτελείται από νέους ανθρώπους, στους οποίους δίνεται το πεδίο, με την κατάλληλη καθοδήγηση, να αποκτήσουν επαγγελματική εμπειρία σε πολλούς τομείς όπως η αρθρογραφία, η επικοινωνία, οι δημόσιες σχέσεις, το μάρκετινγκ, το HR, η πληροφορική, το video editing, το event management, το project management και πολλά άλλα.

Έλα, λοιπόν, να πάρεις μια γεύση και ενημερώσου για τις περαιτέρω δράσεις μας!

Μπορείς φυσικά να ενημερωθείς και για άλλα θέματα που σε απασχολούν και μπορούμε να σε βοηθήσουμε, όπως οι σπουδές σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Το Citycampus.gr επενδύει στη βιωματική εκπαίδευση, θεωρεί πως είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος μάθησης και γι’ αυτό και τη θέτει ως συνοδοιπόρο του στο ταξίδι του με στόχο την πολυποίκιλη και ποιοτική ενημέρωση του νέου ανθρώπου.

Σε περιμένουμε να μας γνωρίσεις και να σε γνωρίσουμε!


Athens Academy

athensacademylogo

Περιγραφή:

Στο εκθεσιακό σημείο μας οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν επιδιορθώσεις υποδημάτων, τεχνικές συντήρησης δέρματος και να ενημερώνονται για ό,τι αφορά τα υποδήματα.


ΟΡΙΖΟΝΤΑS

orizontaslogo

Περιγραφή:

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα ενημερώνονται για τη δια βίου μάθηση, θα μπορούν να φτιάχνουν το βιογραφικό τους και η ψυχολόγος Έφη Μπούρα θα παρέχει συμβουλευτική.


Anemos Success

anemoslogonew

Περιγραφή:

Σημείο για ευεξία και υγεία. Θα παρέχονται περιποιήσεις με τη χρήση προϊόντων LR και ενημέρωση για το MLM.

 


Mallidou Education Center - Learn How to Learn

learn how to learn logo

Περιγραφή:

Θα προσφέρεται στους επισκέπτες το τεστ μαθησιακού τύπου Learn How to Learn.

Εγγραφή στο newsletter